صادق محصولی: کسی که تولید ثروت میکند مجاهد است
شهاب نیوز: وزيرکشور گفت: مسؤولان بايد اين انگيزه و اعتماد در سرمايه گذار به وجود آورند که با اطمينان خاطر سرمايهگذاري کند، شما بايد طرحها را جذاب کنيد و بگوييد که اسلام از توليد ثروت حمايت ميکند و توليد ثروت يک حسن است.
به گزارش ايلنا، صادق محصولي که در گردهمايي معاونين برنامه ريزي استانداريهاي سراسر کشور سخن ميگفت، با بيان اينکه در امر برنامهريزي بايد ضمن ارزيابي برنامههاي گذشته، نگاه ويژه به اولويتها داشته باشيم، اظهار داشت: با توجه به ضرورت اصل 44 قانون اساسي به نظر ميرسد، در استانها دوستان بايد تلاش کنند تا شرايط اجراي اين قانون فراهم شود.
وي با بيان اينکه ممکن است در بعضي از مناطق مقاومتهايي در اجراي اصل 44 قانون اساسي وجود داشته باشد، تصريح کرد: بايد توجه کنيم که اجراي اين اصل تصميم نظام است و همه بزرگان نظام بر اين مساله تاکيد دارند.
وي با تاکيد بر اينکه ايجاد هماهنگي بين دستگاهها، براي پياده کردن طرح تحول اقتصادي يک ضرورت است، خاطرنشان کرد: در غير اين صورت ذخاير ملت به خاطر استفاده و توزيع ناصحيح برباد ميرود. بعداز جنگ تحميلي به اين مساله توجه شد و آنچه که امروز به آن توجه شده است، اقدام عملي براي جلوگيري از خسارتهاي بزرگ است، الحمدالله دولت نهم اين شجاعت، توان و قدرت را دارد که با همکاري ديگر مسوولين به هدفمند کردن يارانهها و اجراي طرح تحول اقتصادي اقدام کند و طبيعي است که در اين راستا بايد همه نخبگان، دانشمندان، مسوولان نظارت خود را ارايه دهند تا اين طرح به بهترين نحوه ممکن اجرا شود و دوستان ما بايد نسبت به اجرايي شدن اين موضوع اهميت خاصي قائل باشد.
وزيرکشور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به مساله سهميه بندي بنزين اظهار داشت: زماني که اين طرح از سوي دولت مطرح شد، مقاوتهايي در برابر آن صورت گرفت ولي خوشبختانه با همکاري مجلس و دولت کارها به خوبي پيش رفت، زماني که بحث سهميه بندي بنزين مطرح شد برخي پيش بيني کردند که اين کار تورم بين 15 تا 30 درصد به تورم کشور اضافه خواهد کرد ولي امروز ميبينيم که اين تورم بسيار کمتر است.
وي با تاکيد بر اينکه طرح تحول اقتصادي بايد اجرا شود و هيچ شبههاي در اجراي آن وجود ندارد، تصريح کرد: البته اينکه اشکالاتي در اين طرح وجود دارد، شکي نيست، ولي انشاء الله پس از همفکريهايي که صورت ميگيرد و پس از تصويب مجلس به بهترين شکل پياده خواهد شد.
وي با بيان اينکه هر استان ظرفيتها و پتانسيلهاي خاص خود را دارد و بايد متناسب با آن پروژههاي مناسب را تعريف کرد، تصريح کرد: يکي از ويژگيهايي که يک مدير برنامه ريز بايد ملحوظ بدارد، قابليتهاي سرزميني است. بايد اولويت طرحها مشخص شود و بايد متناسب با آمايش سرزميني و قابليتهاي منطقه برنامه ريزي شود.
محصولي با تاکيد بر اينکه بحث توزيع تسهيلات بايد در حذف نيازهاي منطقه باشد، تصريح کرد: معاونين برنامهريزي استانها بايد نسبت به اين موضوع حساس باشند تا اين تسهيلات به صورت عادلانه توزيع شود.
وزير کشور با اشاره به طرحهاي زودبازده با بيان اينکه بايد نظارت لازم در اجراي اين طرحها وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: برخلاف شايعات مطرح شده در اجراي اين طرحها، انحرافات در حد پايين بوده است و در حدي نيست که آسيبي به پروژهها بزند و طرحهاي زودبازده از طرحهاي موفق دولت، وزارت کار و بانک مرکزي بوده است و دوستان بايد براي اجرايي شدن آيين نامه اين طرحها توجه لازم مبذول کنند تا انحرافات به حداقل برسد. بايد راهکارهاي لازم را ايجاد کرد تا اين بنگاههاي زودبازده به اشتغال پايدار تبديل شود.
وي با تاکيد بر لزوم بستر سازي مناسب براي جذب سرمايهها خطاب به حاضرين در جلسه خاطرنشان کرد: اگر شما فرهنگ توليد ثروت در کشور را براي مردم تبيين نکنيد و نگوييد که با عنوان يک مسوول از اين قضيه حمايت خواهيد کرد، اين انگيزه و اعتماد در سرمايه گذار به وجود نميآيد که بخواهد سرمايهگذاري کند، شما بايد طرحها را جذاب کنيد و بگوييد که اسلام از توليد ثروت حمايت ميکند و توليد ثروت يک حسن است. همچنان که مقام معظم رهبري و حضرت علي (ع) بارها بر اين مساله تاکيد داشتند و آنچه که در اسلام نکوهش شده تجمل پرستي است، نه توليد ثروت .
وي با بيان اين که بنده کسي را که سرمايهاش را در توليد کشور ميگذارد يک مجاهد ميدانم، گفت: بايد در کشور آنقدر فرهنگ سازي شود که سرمايه گذار اطمينان کند که اگر درکار سرمايه گذاري خود مشکلي ايجاد شد، مسوولان وي را حمايت ميکنند و البته قطعا اين حمايتها بايد در چارچوب قانون باشد.
وي دربخش ديگري از سخنان خود با اشاره به لزوم حمايت از توسعه مناطق آزاد تجاري گفت: بايد به اين مناطق توجه بيشتري شود، هم به لحاظ ايجاد شغل و هم براي بسترسازي جهت سرمايه گذاري.
وزير کشور با تاکيد بر اينکه درموضوع سهام عدالت و فعاليتهاي مربوط به صندوق مهر رضا بايد فرمانداران را فعال کنيم، خاطرنشان کرد: بايد نظارت صحيح نيز در اجراي اين امر داشته باشيم.
وي با اشاره به لزوم حمايت از توسعه شهرکهاي صنعتي گفت: براي جلوگيري از الودگي هوا ومحيط زيست و همچنين براي ايجاد شغل بايد توجه جدي به شهرکهاي صنعتي داشت.
محصولي توجه ويژه به صنايع بحران زا را از ديگر موارد برشمرد و گفت: براي پايداري اشتغال بايد به صنايع بحران زا توجه جدي شود و در جهت رفع مشکلات آنها گامهاي اساسي برداشته شود و همچنين بايد به بخش خصوصي نگاه ويژهاي داشت.
وي در پايان سخنان خود تاکيد کرد: بايد توجه ويژه مسوولين به اتمام پروژههاي نيمه تمام در کشور باشد همانطور که مقام معظم رهبري در بحث نوآوري و شکوفايي مطرح کردند و تاکيد داشتند مردم بايد اثرات عملي نوآوري و شکوفايي را در جامعه ببيند بايد نسبت به اتمام پروژههاي نيمه تمام اقدام کرد.
وي تاکيد کرد: دولت بايد توجه ويژهاي به بخش عمراني داشته باشد چرا که اعتباراتي که در دولت نهم به بخش عمراني داده شده است،قابل مقايسه با دورههاي گذشته نيست.
پیام برای این مطلب مسدود شده.