پولهاي خرج شده و ايرانيان دست از همه جا كوتاه! تاخت و تاز اماراتيها با پولهاي بيزبان ايراني
بازتاب: دولت امارات در سیاستی کاملا ضد ایرانی، هزاران نفر از کارگران و کارمندان ایرانی شرکتهای گوناگون را از این کشور بيرون کرده و در قانون سختگیرانه، حق ثبت شرکت توسط ایرانیها را در منطقه آزاد، ممنوع و اجازه اقامت دايمی را برای شهروندان ایرانی به طور کل سلب کرده است. تعداد بسیاری از این آپارتمانها به خريداران سادهدل ایران فروخته شد، در حالی که هیچ ضمانتی برای دادن اقامت هميشگي برای آنها وجود نداشت.
پس از اينکه «ح.ش»، صاحب تلويزيون ITN در خيانتي آشكارا به هموطنان خود، رپرتاژ آگهي کاملا دروغ و غير واقعي فروش آپارتمان در دوبي با دادن اقامت دايم براي اعضاي خانواده و بهرهبرداري از خدمات اجتماعي دولت دوبي را مطرح کرد، شمار بسياري از اين آپارتمانها به خريداران سادهدل ايران فروخته شد، در حالي که هيچ ضمانتي براي دادن اقامت هميشگي براي آنها وجود نداشت.
به گزارش خبرنگار «تابناك»، با اين حال اين فرد شياد و شبکه او دست از اين آگهيهاي کذب بر نداشته و جالب اينکه مقامات اماراتي که شاهد فروش آپارتمانهاي مورد اشاره بودند، از كارهاي غير قانوني اين تلويزيون و شرکاي وي در دوبي هيچ گونه جلوگيري نکردند.
اكنون با گذشته پنج سال، دولت امارات در سياستي کاملا ضد ايراني، هزاران نفر از کارگران و کارمندان ايراني شرکتهاي گوناگون را از اين کشور بيرون کرده و در قانون سختگيرانه، حق ثبت شرکت توسط ايرانيها را در منطقه آزاد ممنوع و اجازه اقامت دايمي را براي شهروندان ايراني به طور کل سلب کرده است.
در اين ميان، جالب است بدانيد که بيش از دو هزار نفر از کساني که آپارتمانهاي دوبي را خريداري کردهاند، بارها تقاضاي رواديد عادي آنها در بخش مهاجرت سفارت امارات برگشت خورده و اين در حالي است که اموال و آپارتمانهاي آنها در امارات رها شده است.
ولي اين پايان سناريو تلخ نيست؛ يکي از بندهاي قرارداد انگليسي، خريد آپارتمان در دوبي ميگويد: صاحب اين آپارتمان تا هنگامي که زنده باشد، مالک آن بوده و پس از اينکه فوت كند، آپارتمان جزو اموال عمومي در دوبي به شمار ميآيد!
اين نکته را کارمند ايراني يکي از بنگاههاي معاملات ملکي در دوبي در اختيار خبرنگار «تابناک» گذاشت و ميتواند شوک بزرگي به ايرانيان صاحب خانه در دوبي وارد کند.
از طرفي، با توجه به قرارداد 99 ساله ساخت پروژه ملک و زمين در دوبي، عملا پس از گذشت زمان مورد اشاره، هيچ ملکي در امارات در مالکيت صاحب خصوصي نيست.
به رغم اين اوضاع، شهروندان انگليسي و آمريکايي که از قوانين تشويقي زيادي براي سرمايهگذاري در دوبي و امارات برخوردار هستند، هرگز به هزينههاي شخصي روي املاک و آپارتمانها به صورت خصوصي اقدامي نکردهاند و در حرکتي هوشمندانه و حقوقي با تشکيل گروههاي ملکي و سهم مشترک به صورت Time Share*Time Share ) * : به مدل مالکيت زماني متغير در سال گفته ميشود که چند نفر به صورت جمعي با مبلغي بسيار پايين که ضرر زيادي نداشته و هزينههاي استهلاک و تبديل به احسن شامل آن نميشود، يک ملک را به صورت مشاء در مالکيت خود گرفته و براي استفاده در محدوده زماني خاصي در هر فصل از آن بهره ميبرند!) ملکي را به صورت شرکتي خريده و از املاک استفاده جمعي ميکنند.
همين رويکرد در بيست سال اخير است که موجب شد اماراتيها براي جلب نظر سرمايهگذاران بزرگ اروپايي، هزينههاي وحشتناکي مانند ساخت ورزشگاه 140 ميليون دلاري الامارات براي باشگاه آرسنال و خريد نجومي باشگاه منچستر سيتي را به جان بخرند؛ شايد که چشم تيز و قانونمند اروپايي را از حقيقت دور کنند.
در عين حال، متأسفانه شهروندان ايراني به خاطر تبليغات دروغ شبکه تلويزيوني مورد اشاره و اهداف اقتصادي و ضد ايراني صاحب آن بيشترين سهم را از آپارتمانها و املاک مورد اشاره دارند و معلوم نيست با روحيه پسانداز ما ايرانيها، چه آينده تلخي در انتظار اين سرمايهها و ارثيههاي خريداري شده باشد!
پیام برای این مطلب مسدود شده.