اخبار ویژه کیهان؛ خيلى خطرناکه
الف: مخالفت بارانى با “يا من يا ميرحسين” (خبر ويژه)
پس از اظهارات خاتمی مبنی بر اینکه از بین او و میرحسین موسوی یک نفر قطعاً کاندیدا خواهد شد اختلافات شدیدی در بین حامیان وی بروز کرده است.
به گزارش «عصر ایران» جلسه ای در بنیاد باران تشکیل شده و در جریان آن خاتمی در این دیدار موضوع نامزدی میرحسین را مطرح کرده و بر این موضوع تاکید کرد که «اگر» شرایط برای حضور او فراهم نباشد، به عنوان پشتیبان میرحسین موسوی فعالیت خواهد کرد اما با بیان این سخنان اعتراض برخی اعضای بنیاد باران بلند می شود و آنها اعلام می کنند که اگر خاتمی در انتخابات شرکت نکند به هیچ وجه حامی میرحسین نخواهند بود چون اولا میرحسین هیچ نمادی از اصلاح طلب بودن از خود بروز نداده و به علاوه در بدنه جامعه به خصوص بین جوانان و نخبگان رای ندارد. خاتمی از این سخنان اعضای بنیاد باران ناراحت می شود و بار دیگر بر وجود موانع متعدد بر سر کار خود در دوره ریاست جمهوری اش تاکید می کند.
گفته می شود این جلسه بدون نتیجه و با دلخوری حاضران از یکدیگر خاتمه یافته است.
خيلى خطرناکه! (خبر ويژه)
رئیس دفتر سیاسی و رئیس شاخه جوانان گروهک نهضت آزادی از احتمال عدم نامزدی رئیس دولت اصلاحات در انتخابات آینده ابراز نگرانی کردند و آن را توأم با انواع مخاطرات خواندند.
محمد توسلی رئیس دفتر گروهک یاد شده با شمردن مخاطرات مذکور، به ایلنا گفت: نیامدن خاتمی روی نتیجه انتخابات، احتمال اجماع اصلاح طلبان و شرایط بین المللی جمهوری اسلامی آثار منفی بر جای می گذارد.
وی با اشاره به راهبرد انتخاباتی نهضت آزادی گفت: آقای خاتمی باید از تمام گروه هایی که گفتمان اصلاح طلبی را در حرف و عمل قبول دارند استفاده کرده و با نامزدی در انتخابات، جبهه فراگیر اصلاح طلبی را تشکیل دهند و از حلقه تنگ اصلاح طلبی دوم خردادی خارج شوند.
ابراهیم یزدی رئیس این گروهک پیش از این از خاتمی به عنوان لولای ائتلاف جریان های خودی و غیر خودی یاد کرده و حمایت از خاتمی را مشروط به تشکیل جبهه اپوزیسیون اعلام کرده است.
از سوی دیگر عماد بهادر رئیس شاخه دانشجویی گروهک مذکور در مقاله ای نوشت: خاتمی درگیر ذهنیات خویش و علیه خاتمی است. وی موانع عملی موجود بر سر راه خویش را بهانه نیامدن می شمارد اما شواهد نشان می دهد ترس از این موانع ناشی از تصورات غیر پراتیک و ذهنی خود اوست. موانعی که دائماً او را تشویق به فرار از صحنه سیاست می کند. باید در نظر داشت آنچه ذهن در عرصه عمل تصویر می کند، فریبکارانه بازتابی از تمایلات درونی فرد می باشد.
وی در این مقاله تأکید کرده است درست یا غلط تمام جنبشی که در حال شکل گیری است، به سان جامه ای بر قامت خاتمی دوخته شده و بر تن دیگری نمی رود.
شایان ذکر است محمدرضا یزدان پناه همکار نشریات زنجیره ای هم در مقاله ای مشابه با اشاره به دو نقشی که خاتمی در کسوت نامزدی انتخابات یا رهبری جنبش اصلاحات و انتخاب نامزد ایفا کند، نوشت: هیچ تضمینی برای قبولاندن تصمیمی که خاتمی در نقش رهبر و حکم اصلاح طلبان می گیرد به بدنه اصلاح طلبی وجود ندارد و مشخص نیست چه درصد از بدنه اجتماعی جریان اصلاحات حاضر است تا خاتمی را در نقش یک حاکم و نه رئیس جمهور بپذیرد اما تجربه شورای شهر سوم و مجلس هشتم خلاف این را نشان داد و اکثریت پایگاه اجتماعی اصلاح طلبان پشت سر کاندیداهای مورد حمایت خاتمی نماندند.
استفتاء درباره همکارى با طالبان در قتل عام مسلمانان (خبر ويژه)
سخنگوی سازمان مجاهدین(انقلاب) در اقدامی فریبکارانه از مراجع تقلید خواست نظر خود را درباره حکم شرعی دست بردن در آرای مردم به صراحت اعلام کنند. آرمین در گفت وگو با خبرگزاری کار مدعی شد؛ از دغدغه ها و نگرانی های جامعه، سلامت انتخابات است.
وی در اظهاراتی خلاف واقع گفت: عدم اعلام نتایج نهایی انتخابات شوراهای شهر و روستا از سوی وزارت کشور، ممانعت از حضور ناظران احزاب و کاندیداها در شعب اخذ رأی تهران، آمار و ارقامی مخدوش، تغییرات مکرر در اعلام نتایج آرا در جریان برگزاری انتخابات، نمونه های روشنی از عملکرد برخی مسئولین در برگزاری انتخابات است.
صرف نظر از تخلفات به وجود آمده در شمارش آرای مردم در انتخابات مجلس ششم (به هنگام مسئولیت یک عضو سازمان مجاهدین در ستاد انتخابات) باید گفت تکلیف دست بردن در آرای مردم به عنوان یک خیانت مشخص است اما آنچه جای ابهام و تعجب دارد این است که درخواست نظر مراجع برای القای درست بودن شایعه خودساخته تقلب در انتخابات در حالی صورت می گیرد که آغاجری عضو و شبه تئوریسین همین سازمان، چند سال پیش در اوج حاکمیت اصلاح طلبان طی سخنانی گستاخانه- به هوای این که دوره مذهب و دینداری تمام شده- به ساحت ائمه معصومین علیه السلام و مرجعیت جسارت کرد و با الفاظی تمسخرآمیز از مرجعیت یاد کرد. آن حماقت و جسارت کجا و این استفتاء کجا؟!
گفتنی است طیفی از افراطیون با توجه به شکست در 6 انتخابات گذشته(از زمان انتخابات شورای شهر دوم به بعد)، سیاست تبلیغاتی خود را بر القای تقلب در انتخابات و کتمان سلب اعتماد مردم از خود متمرکز کرده اند و این در حالی است که ملت دیندار ایران به چشم جریان معارض با دین یا لااقل آلت دست دشمنان این مردم می نگرد.
سازمان باید از مراجع تقلید سؤال کند فتوای آنان درباره کسانی که با طالبان در قتل عام مسلمانان همکاری کرده اند چیست؟ و یا فتوای مراجع عظام درباره کسانی که با آمریکایی ها در توجیه کشتار مردم عراق همراهی کرده اند و یا دین اسلام را افیون توده ها دانسته اند و یا به ائمه اطهار علیهم السلام اهانت کرده اند چیست؟! چرا که پاسخ این استفتاء هرچه باشد، مصادیق آن نیز مشخص است اگرچه استفتای مورد نظر سازمان نیز دو مصداق کاملا روشن و شناخته شده دارد، یکی تقلب عضو مرکزیت سازمان در انتخابات مجلس ششم و دیگری ماجرای جعل 35هزار شناسنامه از سوی اصلاح طلبان برای تقلب در همان انتخابات و…
نگرانى صداى آمريکا از شام آخر اصلاح طلبان (خبر ويژه)
رادیو صدای آمریکا، استقبال اصولگرایان از نامزدی رئیس دولت اصلاحات را تاکتیکی رندانه توصیف کرد. این رادیو گفت: اگر خاتمی در برابر احمدی نژاد پیروز نشود، گفتمان اصلاح طلبان حکومتی برای همیشه خواهد مرد. بخشی از اصولگرایان که پیروزی احمدی نژاد را قطعی فرض می کنند بارها گفته اند از ورود رئیس دولت سابق استقبال می کنند، تاکتیکی رندانه که به منظور پایکوبی بر نعش اصلاحات در شام آخر اصلاح طلبان طراحی شده است.
این رادیو همچنین با بررسی تردیدهای موجود در میان اصلاح طلبان گفت: بر قدرت رئیس جمهور در قانون اساسی افزوده نشده است. اکثریت مجلس هم در تسلط محافظه کاران (اصولگرایان) است که حتی وزرای دولت احمدی نژاد را یک به یک به مجلس می کشانند و گاه عزل می کنند. آنجا که محمد خاتمی نتوانست با مجلس یکدست اصلاح طلب ششم به گفته خودش بیش از یک تدارکاتچی باشد، چگونه انتظار دارد با مجلسی که در آن کسانی چون اسدالله بادامچیان و علی مطهری حضور دارند توفیق یابد.
گفتنی است دولت و وزارت خارجه آمریکا بارها از اصلاح طلبان در ایران اعلام حمایت رسمی کرده اند و اکنون اگر به طرح برخی دغدغه ها از سوی صدای آمریکا پرداخته می شود، بیشتر به خاطر بن بستی است که این جریان دچار آن شده و آنها مایلند مسئله هدایت و مدیریت جریان مذکور توسط عناصری که مهیای درگیری و چالش با جمهوری اسلامی و سرویس دهی کامل به آمریکا باشند، انجام شود. طبیعتاً قرائت و توقع آمریکا از اصلاحات و اصلاح طلبی هم مشخص است. به عنوان مثال بوش می گوید ما در دوره قدرت اصلاح طلبان، ایران را وادار کرده بودیم همه فعالیت های هسته ای خود را تعطیل کند.
گفتنی است تقی رحمانی عضو تندرو گروهک موسوم به ملی مذهبی در گفت وگو با سایت فرا رو ضمن ابراز نگرانی از وضعیت اصلاح طلبان گفت: اصلاح طلبان بازی را در انتخابات بد شروع کردند. به جای اینکه ابتدا بررسی شود آمدن یا نیامدن خاتمی چه تاثیری دارد باید بررسی شود که خاتمی چه تاثیری می تواند بر جامعه بگذارد. این انتقاد به آنها و رسانه هایشان وارد است که سعی کنند تنور انتخابات را از طریق افراد گرم کنند، وی اضافه کرد: دوره تهییج مردم از طریق افراد و نامزدها به سرآمده و باید برنامه اثباتی داشته باشند. سرمایه گذاری روی نارضایتی مردم استراتژی موفقی نخواهد بود.
پیام برای این مطلب مسدود شده.