۱۰۰ نفر در تهران دستگير شدند
رادیوزمانه: در پی اجرای طرح «امنيت محلهمحور» در تهران، سردار حسين ساجدینيا، فرمانده انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد بيش از ۱۰۰ نفر از «اراذل و اوباش نامدار» تهران با حکم مراجع قضائی دستگير شدند.
به گزارش خبرگزاری مهر، سردار ساجدینيا گفت افراد دستگيرشده پيش از اين شناسايی شده بودند و ۴۰۰ نفر ديگر نيز در طول شبهای آينده بازداشت میشوند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد از ابتدای آبانماه که طرح «امنيت محلهمحور» در تهران آغاز شده است تمام پليسهای تخصصی در سطح شهر تهران مجرمان را شناسايی کردهاند.
وی با بيان اينکه «مردم از اين طرح حمايت کردهاند»، افزود افراد دستگيرشده ۹۴ مرد و ۶ زن بودند که از آنان «۹ قبضه سلاح گرم، چندين دستگاه موتورسيکلت مسروقه، مشروبات الکلی و سلاحهای سرد کشف و ضبط شده است.»
سردار ساجدینيا آمادگی پليس برای گرداندن دستگيرشدگان در سطح محلات را «برای عبرت ديگران» اعلام کرد
ساجدینيا همچنين گفت هفت مرد و چهار زن ديگر نيز در رابطه با قاچاق مواد مخدر دستگير شدهاند.
به گفته سردار ساجدینيا ميانگين سنی افرادی که شب گذشته از سوی پليس دستگير شدند بين ۱۹ تا ۳۰ سال است.
وی اعلام کرد که در طرح کنترل مجرمان، افراد دستگيرشده موظف هستند تا هر هفته يک بار خود را به پايگاههای پليس معرفی کنند تا تمام تحرکات آنان کنترل شود.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ آمادگی پليس برای گرداندن دستگيرشدگان در سطح محلات را «برای عبرت ديگران» اعلام کرد. وی گفت اين اقدام در صورت اجرا بر اساس دستور مراجع قضايی انجام میگيرد.
سردار حسين ساجدینيا، رئيس پليس تهران بزرگ روز ۸ آبانماه از آغاز طرح «امنيت محلهمحور» در ۸۰۰ نقطه تهران با استقرار نيروهای عملياتی خبر داده بود.
وی با بيان اينکه «دو هزار نقطه برای برخورد با مجرمان در سطح محلات شناسايی شدهاند»، افزوده بود: «از امروز به بعد حضور نيروهای پليس در سطح محلات بسيار گسترده است تا امنيت را در سطح محلات تأمين کنيم.»
جمهوری اسلامی ايران تاکنون طرحهای مختلفی را در زمينه مبارزه با جرمهای اجتماعی به اجرا گذاشته است. برخوردهای خشن نيروی انتظامی در اجرای اين طرحها همواره مورد انتقاد مدافعان حقوق بشر بوده است.
افراد و نهادهای پشتيبان حقوق بشر، خبرهايی از اينگونه طرحها منتشر کردهاند که نشان از نقض حقوق بشر دارد. بسياری از اين خبرها هيچ گاه مورد تأييد رسمی حکومت ايران قرار نگرفتهاست.
از جمله اين خبرها، انتقال افراد دستگير شده به بازداشتگاه کهريزک و شکنجه دادن آنان بود که برخی از اين افراد بلافاصله و بدون محاکمه قانونی اعدام شدند.
به گزارش سازمان عفو بينالملل در سال ۲۰۰۹ ميلادی در ايران بيش از ۴۰۰ نفر اعدام شدهاند که طبق گزارشهای رسمی بيشتر اين افراد در رابطه با اينگونه جرمهای اجتماعی بازداشت شده بودند.
پیام برای این مطلب مسدود شده.