12.11.2010

هك سایت لیلا اوتادی در واكنش به بازی در نقش ندا

آینده: با وجود آن كه اوتادی به دلیل بازی و چهره خاصش، بین عامه مردم طرفداران زیادی داشت و پیش از این به وفور عكس وی روی جلد مجلات زرد به چاپ رسیده بود، تنها انتشار خبر حضور وی در این این اثر، موجب شد تا موجی از اعتراضات در وب فارسی علیه وی شكل بگیرد و نیمه شب گذشته در شبكه فیس بوك حدود 5000 اعتراض و توهین علیه وی منتشر شد كه بعضا به هیچ وجه در شان مردم ایران نبود

آینده، گروه فرهنگی هنری: روز گذشته پس از آنكه یك سایت معتبر سینمایی خبر داد فیلم پایان نامه با موضوع جنگ نرم و حوادث بعد از انتخابات به تهیه كنندگی روح الله شمقدری و كارگردانی حامد كلاهداری جلوی دوربین رفته است، واكنشها به این موضوع آغاز شد.

این خبر زمانی اعلام می شود كه پیش از این چندین مستند مختلف و بعضا متناقض در مورد ندا آقاسلطان، ساخته شده و به گسترش بی اعتمادی مخاطبان در این زمینه دامن زد.

تكذیب قتل ندا و زندگی او در یونان، قتل وی توسط استادش و چندی بعد دعوت از همان استاد به عنوان شاهد قتل در كنار این ادعا كه خون روی صورت ندا با پمپ تزریق شده، موارد مختلفی بود كه در سیما و فضای مجازی مطرح شد.

در بخش های خبری نیز گزارش هایی مختلف تهیه شد و قاتل او از آرش حجازی و خبرنگاران بی بی سی تا زنی مجهول معرفی شد و… امابه نظر می رسد افكار عمومی در مورد این معما، چندان توسط رسانه ملی ارضا نشده است.

حالا بار دیگر خبر ساخت اثری جدید در خصوص قتل ندا آقا سلطان- كه به رغم رخدادهای مختلف به دلایلی بیش از همه مورد توجه رسانه های معترضان و نیز شبكه های خارجی قرار گرفت- رسیده است.

به گزارش آینده، با وجود آن كه اوتادی به دلیل بازی و چهره خاصش، بین عامه مردم طرفداران زیادی داشت و پیش از این به وفور عكس وی روی جلد مجلات زرد به چاپ رسیده بود، تنها انتشار خبر حضور وی در این این اثر، موجب شد تا موجی از اعتراضات در وب فارسی علیه وی شكل بگیرد و نیمه شب گذشته در شبكه فیس بوك حدود 5000 اعتراض و توهین علیه وی منتشر شد كه بعضا به هیچ وجه در شان مردم ایران نبود.

پیش از اوتادی نیز، محمدرضا گلزار، سوپراستار نام آشنا، شریفی نیا بازیگر پر حاشیه فیلم های سینمایی و… در كنار قطبی و رضا زاده و در بین خوانندگان نیز افتخاری، به خاطر تلقی عملكرد سیاسی از آنها، مورد هجمه های معترضان قرار گرفته بودند؛ هجمه هایی كه بعضا به افراط كشیده شده و انتقاداتی را درباره تندروی مقابل چند هنرمند و ستاره هنری ورزشی برانگیخت.

هك سایت اوتادی
واكنش بعدی به اوتادی، هك سایتش بود. تنها چند ساعت پس از انتشار خبر حضور وی در این اثر، سایت شخصی وی هك شد و در آن تصاویری از ندا آقاسلطان به نمایش در آمد.

همچنین، تهیه پوسترهایی علیه این بازیگر عامه پسند در سایت های سیاسی و اشتراك آن در سایت های لینك پراكنی و جوامع مجازی فارسی زبان، واكنش عجیب دیگری به قصد یك بازیگر در بازی در یك فیلم در نقش آقاسلطان بود. این در حالی بود كه هنوز اساسا سناریو و فیلمنامه این فیلم مشخص نشده بود.

واكنش سایت اوتادی

البته سایت اوتادی به سرعت مشكل فنی را حل كرد و ضمن اعلام تعطیلی تا تایید یا تكذیب یك خبر، به انتقاد از این هجمه ها پرداخت و نوشت:

طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد بیشماری پیام و مطلب چه در اینجا چه در سایت های دیگر به خصوص سایت های اجتماعی دیدم.همه معترضان و منتقدان این ماجرایی كه قرار است آغاز شود.

ولی متاسفانه گاها رفتارها و الفاظی را مشاهده كردم كه به هیچ وجه در خور و شایسته یك ایرانی نیست.اینكه ما منتقد ، مخالف یا حتی دشمن یك جریان فكری ، یك رفتار ، یك حركت هستیم دلیلی نمیشود كه با فحاشی و الفاظ ركیك از آن یاد كنیم.

در فیس بوك چندین و چند Page در این زمینه مشاهده كردم كه متاسفانه در بردارنده سخنان بسیار ناشایستی بود و این به هیچ وجه قابل پذیرش نیست.سایت ایشان هك شده كه باز هم رفتار نادرستی بود .این نوع اعتراض و انتقاد به هیچ وجه در مورد یك هنرمند درست نیست.

كاش فرصت میدادیم ببینیم موضوع چیست ، كاش كاملا بر موضوع آگاه میشدیم و لااقل بعد این هجمه ها و توهین ها را آغاز میكردیم. درسته اگر این فیلم آنچه باشد كه ما فكر میكنیم ، آیا مقصر اصلی آن بازیگران آن هستند ؟

چرا ما سناریو نویسان اصلی آن را رها كردیم و به موارد درجه دو و سه آن میپردازیم.اگر تیر انتقاد و اعتراضی است نخست به آنهاست و نه به هنرمندان .

درسته بازهم میگویم اگر خبر صد رد صد درست باشد هنرمندان این سناریو هم مقصرند.و اگر این خبر نادرست باشد و یا حداقل آن چیزی نباشد كه ما فكر میكنیم ، پاسخگوی این توهین ها و جسارت ها به هنرمندانمان و بویژه خانم اوتادی كیست ؟

آیا شخصیت یك فرد انقدر بی ارزش شده كه هر چه خواستیم بگوییم و تهمت بزنیم و الفاظ ناشایست بكار ببریم و بعد اگر نادرست بود گویی كه آب از آب تكان نخورده ؟؟؟؟؟ آیا تجربه این رفتارهای غلط و احساسی را قبلا نداشتیم كه امروز اینچنین و گاها بی شرمانه به هنرمندی ایرانی حمله میشود.

امیدوارم در ادامه این روند فراموش نكنیم كه اگر اعتراض و انتقادی هست منصفانه و منطقی انتقاد كنیم نه از روی احساسات و بی منطق . قرار نبود تا مشخص شدن موضوع بنویسم ولی متاسفانه رفتارهای نادرست و توهین آمیزی را كه دیدم مرا بر این داشت كه بیایم و هنوز از هنرمندم در برابر این هجمه ها دفاع كنم ، با اینكه اولین معترض و منتقد ایشان “در صورت تایید خبر و اتفاق افتادن سناریویی كه در ذهنمان هست” شخص خود من هستم.

ولی فعلا من شخصا هیچ تصمیم گیری نمیكنم ، منتظر خبرهای رسمی تر از این موضوع هستم .امیدوارم هنرمند محبوبم كه از سال ۸۵ در دنیای مجازی در حمایت و پشتیبانی ازشون قلم میزنم و همواره سعی كرده در همه موارد كه ممكن بوده نگاه بی انصافانه ای در مورد ایشان صورت پذیرد حمایتشون كردم ، این بار نیز نشان دهند كه من ومای دوستدار و طرفدارشون اشتباه نكردیم و باز هم مثل گذشته تا همیشه در همه روزها پشتیبان و حامیان اصلیشان (حداقل در دنیای مجازی) باشیم.

موفق باشید

ایجاد درگیری در وبگاه های فارسی

همزمان با واكنش معترضان به بازی اوتادی و سایر بازیگران در این اثر، حامیان دولت نیز بیكار ننشسته و به ستایش از عملكرد شمقدری و نكوهش عملكرد سبزها پرداختند.

از سوی دیگر، برخی از سایت های زرد و عامه پسند، كه عموما دست به اقداماتی نظیر انتشار تصاویر خصوصی بازیگران سینما و تلوزیون می زنند و چهره هایی چون لیلا اوتادی، یكی از سوژه های همیشگی آنهاست نیز در دفاع از اوتادی موضع گیری هایی را اتخاذ كردند.

به نظر می رسد ساخت حساب نشده چنین آثاری، پیش از آنكه جامعه آماده باشد، نه تنها نتیجه مورد نظر سازندگان را نخواهد داد، بلكه چنانكه در وبگاه فارسی، در كمتر از 24 ساعت رخ داده است، نتیجه عكس می دهد یا دست كم، موجب تنش در بین اقشاری از جامعه خواهد شد، كه در بسیاری از موارد، اصلا وارد بازی سیاست نشدند.

ورود طرفداران اوتادی در سایت های زرد، به صحنه تقابل با معترضان، خود نشانگر این موضوع است.

مشخص نیست هدف تهیه كنندگان این مجموعه از انتخاب اوتادی چیست، چه اینكه وجهه او را می توان با محمدرضا گلزار و.. سایر بازیگران خاص مورد اقبال عامه مردم مقایسه كرد، آن هم نه در سطح گلزار، كه پیش از اوتادی در این رنج از بازیگران زن سینما، چهره هایی چون مهناز افشار و.. قرار دارند.

ذكر این نكته نیز به جاست كه منظور از افكار عمومی، صرفا هواداران دولت نیست، چراكه آنان به هر تقدیر هوادار دولت و تحلیل های آن هستند، اما ایا چنین بسته هایی توانسته در بین قشر خاكستری نیز موثر واقع شود؟

این در حالی است كه ندا آقا سلطان، در كلام و بیان مسئولان، هرگز یك چهره ضد نظام ارزیابی نشده، بلكه به عنوان قربانی یك حركت از پیش طراحی شده معرفی شده و حتی موضوع درج پرونده او در بنیاد شهید به دلیل ترور وی توسط منافقین مطرح شده بود.

برخی تصاویر اوتادی كه مورد اقبال سایت های زرد قرار گرفته

به گزارش كافه سینما؛ موضوع این فیلم درباره استاد دانشگاهی است كه دارای فعالیتهای جاسوسی و ارتباط با بیگانه است و 4 دانشجویی كه با این استاد پایان نامه دارند. این پایان نامه بهانه ای می شود برای ورود این دانشجویان به دنیای پر خطر سیاست.

به گزارش پارس توریسم، لیلا اوتادی در نقش ندا آقا سلطان در این فیلم نقش آفرینی می كند. دیگر بازیگران این فیلم عبارتند از: داریوش ارجمند-امیر آقایی-محمد رضا شریفی نیا-حامد كمیلی-بهاره افشاری-لیلا اوتادی-جمشید هاشمپور و میلاد كیمرام .همچنین هادی كلاهداری برادر كارگردان به همراهی تعدادی از مشاوران فیلمنامه این فیلم را نوشته است.

حامد كلاهداری پیش از این پایان نامه را صریح ترین فیلم سیاسی ایران با موضوع حوادث بعد از انتخابات معرفی كرده بود كه دستاوردهای خوبی هم برای مردم و هم برای نظام جمهوری اسلامی دارد.

ندا آقا سلطان در هالیوود
آذر ماه سال گذشته بود كه خبری در سایتها منتشر شد كه هالیوود قصد ساخت فیلمی درباره ندا آقا سلطان دارد. خبر آنلاین به نقل از سایت پرچم در آن زمان نوشت: پس از ماجرای بورس نداآقاسلطان هم وطن كشته شده در وقایع پس از انتخابات و نیز تلاش سی ان ان برای ساخت مستند “ندا” این بار هالیوود، قطب فیلم سازی غرب قصد دارد فیلمی در این رابطه تولید كند

این فیلم با هدایت و برنامه ریزی شهره آغداشلو و نازنین افشین جم تولید شده و به احتمال زیاد خود آغداشلو و افشین جم نیز در آن ایفای نقش خواهند كرد. عوامل ساخت این فیلم تا كنون تماس های تلفنی متعددی با خانواده آقاسلطان برقرار كرده و اسناد و مدارك و تصاویر مربوط به این پروژه فیلم سازی را نیز دریافت كرده اند.

این فیلم با تهیه كنندگی چند تن از تهیه كنندگان و فیلم سازان مشهور هالیوود ساخته و به نمایش درخواهد آمد. این فیلم داستان زندگی ندا آقا سلطان را از كودكی تا لحظه كشته شدن به تصویر خواهد كشید.

در پایان باید گفت هرچند انتقاد از برخی رویه ها در چارچوب اخلاق و قانون حق همه مردم با هر گرایش سیاسی است، اما استفاده از الفاظ ركیك و اقدامات خلاف اخلاق در شان جامعه بافرهنگ ایرانی نیست.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates