07.03.2009

بیانیه روابط عمومی انجمن اسلامی امیرکبیر پیرامون اظهارات کذب قاضی حداد

خبرنامه امیرکبیر: روابط عمومی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر پیرامون اظهارات کذب روز گذشته قاضی حسن حداد در مورد دانشجویان بازداشت شده این دانشگاه بیانیه ای منتشر نمود. متن این بیانیه به شرح زیر است:

سخنان روز گذشته قاضی حداد نشان داد مسئولان امنیتی و دولت که خود را عاجز از پاسخگویی به خواسته های دانشجویان می بینند، باز هم قصد دارند تا با پرونده سازی گسترده برای دانشجویان کینه و نفرت خود را متبلور سازند و از دانشجویان زهر چشم بگیرند تا اینگونه مانع اعتراضات دانشجویان شوند.

گرچه قاضی حداد پیش از این نیز در پرونده های مختلف عمق کینه خود نسبت به دانشجویان را نشان داده است، اما لازم است در اینجا پیرامون اظهارات کذب وی در مورد وقایع اخیردانشگاه امیرکبیر نکاتی بیان شود:

۱- قاضی حداد در مصاحبه خود گفته است که تعدادی از دانشجویان بازداشت شده با دادن تعهد آزاد شدند. این نکته، طنز تلخ ماجراست که دانشجویانی که مضروب شده اند باید تعهد بدهند تا آزاد شوند در حالیکه هیچ برخوردی با ضاربین دانشجویان و هتاکان عرصه دانشگاه صورت نگرفته است. قطعا اگر عکس ها و فیلم های ضرب و شتم دانشجویان موجود نمی بود قاضی حداد ادعا می کرد که اصلا ضرب و شتمی در کار نبوده است و دانشجویان مورد نوازش و مهروزی! قرار گرفته اند.

۲- دانشجویانی که در پی اعتراضات دانشگاه امیرکبیر، با هجوم به منازلشان بازداشت شدند (عباس حکیم زاده، مهدی مشایخی، نریمان مصطفوی و احمد قصابان)، در روز اعتراض و روزهای قبل از آن در دانشگاه حضور نداشته و قصد هیچ برنامه اعتراضی در این زمینه نداشتند. لازم به ذکر است در روز قبل از این وقایع انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر و دفتر تحکیم اعلام نمودند که در برنامه دفن شهید هیچ نقشی نداشته و شرکت نخواهند کرد.

۳- قاضی حداد برای پوشاندن بی لیاقتی و بی کفایتی مسئولین وزارت علوم و دولت نهم، دانشجویان بازداشت شده دانشگاه امیرکبیر را به هدایت و برنامه ریزی اعتراضات دانشجویی متهم کرده است. هر چند با نزدیک شدن به انتخابات امثال قاضی حداد هم باید به کمک دولت نهم بشتابند تا دولت به جای پاسخگویی به مشکلات با فرافکنی دنبال «هدایت کننده» برای اعتراضات دانشجویی باشد، اما بهتر است به جای پاک کردن صورت مساله، به همین اعتراضات صورت گرفته در یک هفته گذشته در دانشگاه های مختلف کشور بنگرند تا به مشکلات دانشجویان و واقعیات پی ببرند.

۴- قاضی حداد و همفکرانش اگر به راستی به فکر شهدا هستند بهتر است به جای سو استفاده از خون شهدا برای پیش بردن منافع سیاسی خود به فکر کرامت و بزرگداشت آنان و به فکر رفع مشکلات جانبازان جنگ باشند. فریبکاری افراطیون حامی دولت در سو استفاده از شهدا برای تغییر فضای جامعه برای منافع انتخاباتی خود دیگر نخ نما شده است. بديهي است تنها توهين كنندگان به مقدسات آناني هستند كه با ضرب و شتم دانشجويان يك دانشگاه اقدام به دفن شهيد كرده و سپس با بهره برداري از فضاي تاثر برانگيز آن، اهداف امنيتي خود را پي مي گيرند.

۵- قاضی حداد یک بار اتهام ۴ دانشجوی بازداشت شده دانشگاه امیرکبیر در روز پس از اعتراضات را مرتبط با مساله دفن شهید بیان می کند و یک بار اتهاماتی دیگر را به آنها نسبت می دهد. گرچه این تناقض گویی های حداد ناشی از آن می شود که وی و نیروهای امنیتی انتظار مواجه با موضع گیری گسترده افراد و احزاب مختلف علیه برخورد با دانشجویان امیرکبیر را نداشته اند، اما عزم وی برای تغییر اتهامات و پرونده سازی را نشان می دهد تا بتواند به هر نحوی برای دانشجویان اتهاماتی واهی ساخته و آنان را دربند نگه دارد.

۶- اتهام درج مطلب در خبرنامه امیرکبیر از سوی ۴ دانشجوی بازداشت شده از اساس کذب است و هیچ یک از این افراد از دست اندرکاران خبرنامه امیرکبیر نبوده اند. تلاش قاضي حداد براي چسباندن چنين اتهامي به اين چهار دانشجو تنها پرده از سناریویی بر می دارد که در آن قصد دارند با شکنجه دانشجویان آنها را وادار به پذیرش مطالب مورد نظر آنان نمایند.

۷- همانطور که پیشتر هم اعلام شده بود، ۴ دانشجوی بازداشت شده در مراسم بزرگداشت مهندس بازرگان هیچ نقشی در تدارک، برگزاري و يا مخالفت با لغو برنامه نداشته اند و تنها براي شركت در مراسم رفته بودند. هر چند قاضی حداد خود به خوبی به این مساله و اینکه مراسم بزرگداشت مهندس بازرگان توسط چه احزاب یا افرادی برنامه ریزی شده بود، واقف است اما باز هم دلیل ادامه بازداشت ۴ دانشجوی بازداشت شده در این مراسم (مجید توکلی، حسین ترکاشوند، اسماعیل سلمانپور و کوروش دانشیار) را مرتبط به آن مراسم می داند.

لازم به ذکر است در هفته پیش از اعتراضات صورت گرفته به دفن شهید در دانشگاه امیرکبیر به خانواده های حسین ترکاشوند، اسماعیل سلمانپور و کوروش دانشیار گفته شده بود فرزندانشان در هفته آینده آزاد خواهند شد، اما پس از اعتراضات صورت گرفته به دفن شهید، از آزادی این ۴ دانشجو نیز ممانعت به عمل آمد، که این نیز خود، نشان از تدارک نیروهای امنیتی برای پرونده سازی و اتهام سازی گسترده برای دانشجویان بازداشت شده دارد.

در پایان لازم به ذکر است این پروژه کثیف امنیتی که بر علیه دانشجویان دانشگاه امیرکبیر آغاز شده است بی شک ناشی از کینه اقتدارگرایان و احمدی نژادی است که هنوز خاطره آذر ۸۵ را در سر در دارد. همان زمان که میزان محبوبیتش در دانشگاه مشخص شد.

این پروژه ای است که قاضی حسن حداد قصد دارد تا از بی آبرو شدنش در جریان پرژه نشریات موهن انتقام بگیرد. در جریان نشریات موهن نیز نیروهای امنیتی با شکنجه دانشجویان قصد داشتند تا آنها را وادار به پذیرش مطالب مورد نظر آنان نمایند. اکنون نیز تاکنون هیچ یک از ۴ دانشجوی بازداشت شده در روز بعد از اعتراضات، تاکنون موفق به دیدار خانواده و یا وکلای خود نشده اند و این دانشجویان در سلول های انفرادی اوین تحت فشار برای پذیرش خواسته های پرونده سازان می باشند.

همچنين ايجاد خفقان در فضاي دانشگاه در آستانه انتخابات رياست جمهوري از ديگر اهدافي است كه قطعا احمدی نژاد و دولت به آن به شدت نیاز دارند و حسن حداد يكي از مجريان اصلي سركوب دانشجویان و حاميان احتمالي كانديدايي غير از محمود احمدي نژاد است.

بهتر بود حسن حداد به دانشجویان و دانشگاهيان توصيه كند كه به محمود احمدي نژاد راي بدهند، و نه عرض خود ببرد و نه زحمت ما بدارد و نه دانشجويان بازداشتي را شكنجه كند.

روابط عمومی انجمن اسلامی
دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)

۱۷ اسفندماه ۱۳۸۷

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates