08.03.2009

کلهر: رضا پهلوی و خواننده های لوس آنجلسی می توانند به ایران بیایند!

انتخاب :کلهر پیش از این به یک شبکه ماهواره ای گفته بود : وقتی می گویی «ماهواره نداشته باش»، یعنی شعور نداری بفهمی چه کانالی را نباید ببینی؟ آخر شما چقدر به این ملت اهانت می کنید، تو کی هستی که بیایی به من بگویی که شعورت از من بیشتره.

خبرگزاری انتخاب: مهدی کلهر، مشاور رئیس جمهور که در ایام انتخابات ریاست جمهوری گذشته، پس از گفت و گو با یک شبکه ماهواره ای نقش موثری در ایجاد فضای مثبت پس از پیروزی احمدی نژاد داشت، بار دیگر با ذکر اظهار نظرهای گذشته وارد میدان شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری «انتخاب»، کلهر به روزنامه همشهری ویژه نوروز می گوید:« هیچ دولتی نمی تواند شهروند خود را با پاسپورت خود در پشت مرزها نگه دارد. حتی اگر خواننده لس آنجلسی باشد. من رضا پهلوی را هم می گویم چه رسد به خواننده.»

کلهر ، خواننده های لوس آنجلسی و دیش های ماهواره ای!

این در حالی است که کلهر تنها چند روز پس از پیروزی دکتر احمدی نژاد در انتخابات نهم ریاست جمهوری، دکتر مهدی کلهر مشاور فرهنگی ایشان در پیش و پس از انتخابات، در گفت و گو با شبکه تلوزیونی مهاجر، تاکید کرد که براساس گفته های رییس جمهور، جمع آوری ماهواره هرگز در دستور کار دولت نهم نخواهد بود.

وی در پاسخ به این سوال که «آیا سیاست دولت آقای احمدی نژاد، برخورد شدید با ماهواره است»، گفت: به هیچ وجه، مردم ما خودشان فرهنگ دارند، خود این ها (مردم) می آیند کانال های غیر اخلاقی را قفل می گذارند.این مردم، مردم باشعوری هستند، شما دارید به مردم توهین می کنید…

دریافت فایل صدای کلهر در گفت وگو با شبکه ماهواره ای
کلهر تصریح کرد: تو وقتی می آیی می گویی «ماهواره نداشته باش»، یعنی تو شعور نداری بفهمی چه کانالی را باید ببینی و چه کانالی را نباید ببینی؟ آخر شما چقدر به این ملت اهانت می کنید، تو کی هستی که بیایی به من بگویی که شعورت از من بیشتره.

مشاور فرهنگی دکتر احمدی نژاد اضافه کرد: این ممنوعیت های فرهنگی، به این معناست که «من شعورم از تو بیشتر است، تو نمی فهمی صلاح خودت را، من می دانم صلاح تو را!» مشکل ما این جاست، ما درست عکس این مسئله فکر می کنیم.

وی با اشاره به این که با توجه به اظهارات اخیر دکتر احمدی نژاد، چنین مسائلی را مطرح می کنم»، افزود: ما معتقدیم حریم خصوصی به ما مربوط نیست، هیچ فایده ای هم ندارد. هر وقت دولتوارد حریم خصوصی شده نتیجه عکس داشته است.

کلهر گفت: ما اصلا به این چیزها (برخورد با ماهواره، ورود به حریم خصوصی، برخورد با جوانان و…) معتقد نیستیم، به لحاظ علمی هم معتقد نیستیم، احمدی نژاد می گوید، «دولت من دولت علمی است»، رویکرد ما برداشتن فشار حکومت از عرصه فرهنگ و اجتماع است.

کلهر به همشهری چه گفته؟

،مهدی کلهر، مشاور رئیس جمهور که با همشهری ویژه نوروز مصاحبه کرده است و “فردا” نیز اقدام به انتشار آن کرده، در مورد اینکه در ابتدای کار دولت نهم در مصاحبه با یک شبکه ماهواره ای از امکان بازگشت به وطن هنرمندان و خوانندگان خارج از کشور سخن گفته بود، می گوید:« من با با MITV مصاحبه داشتم که زمان به 3 روز بعد از انتخابات ریاست جمهوری نهم باز می گردد. این مصاحبه به صورت مستقیم پخش می شد و سئوال این بود که اگر خواننده لس آنجلسی جرم سیاسی مرتکب نشده باشد، می تواند به ایران بیاید که من پاسخ دادم، بله.»

وی در ادامه با اظهار اینکه یک سایت مخالف دولت نهم (در ابتدای کار آن) این مصاحبه را تغییر داده و روزنامه شرق نیز آن را منتشر کرد، می افزاید:« من می خواستم تکذیب کنم اما آنها بر روی تکذیب من هم حساب کرده بودند، بنابراین سکوت کردم.»

مهدی کلهر با اشاره به اینکه زمزه های تائید ورود برخی خوانندگان به ایران در چند هفته پیش را نشنیده است، پیگیری این موضوع را با استدلال اینکه «در شورای فرهنگی دولت نیستم» متوجه وزیر ارشاد می داند.
کلهر در ادامه می گوید:« هیچ دولتی نمی تواند شهروند خود را با پاسپورت خود در پشت مرزها نگه دارد. حتی اگر خواننده لس آنجلسی باشد. من رضا پهلوی را هم می گویم چه رسد به خواننده.»

وی می افزاید:« رضا پهلوی اگر با پاسپورت ایرانی به فرودگاه مهرآباد بیاید، ایران نمی تواند او را راه ندهد و قانون سازمان ملل است. البته می توان به دلیل جرم هایی که کرده او را محاکمه کنند.»

این مشاور رئیس جمهور در توجیه مصاحبه اش با MITV می گوید:« مصاحبه من برای خارجی ها بود و ربطی به داخل کشور نداشت. من در آن مصاحبه مدافع نظام بودم. مجری برنامه هم راجع به دولت نهم سئوال نمی کرد. «خانم هاویشام» های سیاسی در ایران به این مصاحبه دامن زدند.»

گفتنی است که «خانم هاویشام» یکی از شخصیت های رمان انتظار بزرگ نوشته چارلز دیکنز می باشد؛ وی زنی مرفه و مجرد بود که بر خلاف رویه زمانه، قدرت فوق العاده ای داشته و از آن برای پیشبرد اهداف و مقاصد خود از طریق دیگران کمک می گرفته است.

این کارشناس فرهنگی با رد اینکه مصاحبه اش با MITV به نوعی مشروعیت بخشیدن به ماهواره بوده است، یادآوری می کند که حتی با BBCهم مصاحبه کرده است و می گوید:« قرار بود این مصاحبه قبل از انتخابات صورت بگیرد، اما نمی خواستم مصاحبه در آرای احمدی نژاد تاثیر بگذارد. من دولت را مسئول سیاست های فرهنگی نمی دانم، مسئول سیاست فرهنگی، شورایعالی انقلاب فرهنگی است.»

به گزارش «فردا»، کلهر در پاسخ به اینکه مثلا در نامه رئیس جمهور به اقتصاد دانان، صرف دعوت کردن و عمل نکردن به نظرات، صحیح است می گوید:« این نارضایتی را نشان می دهد که برخی نقش خود را نمی دانند، به اشتباه اسم خود را اقتصاد دان گذاشته است. کار کاملا تکنوکراسی است. جنگ هم همین طور است و هر یک نظری می دهند تا فرمانده، یک نظر را اجرا کند. این کار رسانه است یعنی رسانه باید به کارشناسان ادب بیاموزد و زندگی دموکرات را به آنها یاد دهد. اتفاقات عجیبی در دولت نهم رخ می دهد یعنی احمدی نژاد بعنوان رئیس جمهور انتخاب می شود، ولی رسانه هایی هستند که این انتخاب را به رسمیت نمی شناسند.»

وی این نظر را اینگونه تشریح می کند:« در پاراگراف اول می نویسد احمدی نژاد و در ادامه می نویسند معاون سابق وزیر اسبق بازرگانی چنین و چنان گفت. اینها در واقع ایفای نقش یک بچه بی تربیت و بی سواد مشغولند که رفتار و باروهای بی ادبانه خود را بر روی کاغذ به چاپ می رسانند. شما تا روز آخر دیدید که مخالفان آقای بوش، وی را بعنوان رئیس جمهور قبول داشتند و اوباما با او خداحافظی کرد.»

کلهر که پیشتر در وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی مشغول بوده است با اظهار اینکه «کسانی که در رسانه ها ادعای دموکراسی دارند، بی تربیت ترین هستند و باید به اینها ادب آموخت.» می افزاید:« آنچه در برخی رسانه ها جریان دارد، بی ادبی است آنها رسانه نیستند و از حزب هم بدتر هستند، زیرا حزب این قدر بی ادبی نمی کند.»

مشاور رئیس جمهور با اشاره به این که « می گویند اقتصاددانان ناراضی اند.» می گوید:« اشتباه است! مگر اقتصاد دانان بچه اند؟ مگر می شود به ساز همه رقصید؟ معنی راضی یا ناراضی این است که هنوز دموکراسی را یاد نگرفته ایم. بزرگ ترین مغز اقتصادی هم که باشید، ممکن است با شما مخالفت کنند. آیا باید داد بزنید و اعلامیه دهید و رونوشت به ائمه، مکه و مدینه و واشنگتن بفرستید؟»

کلهر می گوید:« اگر لفظ رئیس جمهور را بگذارید یا نگذارید، چیزی از احمدی نژاد کم نمی شود. برخی از لفظ دولت نهم فقط برای فحش دادن به آن استفاده می کنند که به نتیجه دلخواه نمی رسند.»

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار ویژه نامه نوروزی همشهری مبنی بر اینکه «این انتقادها تنها از جانب روزنامه ها و اقتصاددانان نبوده و مثلا آیت الله جوادی آملی دولت را به اداره کمیته امدادی و گداپروری متهم کرده اند.» می گوید:« همین آقای جوادی آملی از پرتاب ماهواره امید و سفرهای استانی تقدیر کرد. آزادی است و اجازه دهید که همه حرف خود را بزنند. چرا شما فکر می کنید که باید کشور را شاهنشاهی اداره کنیم؟»

وی می افزاید:« بعنوان ته مانده نسل اول انقلاب می خواستیم شاهنشاهی از بین برود، تعجب می کنیم که چرا دارد باز می گردد و بعضی ها می خواهند اخلاق شاهنشاهی در کشور حاکم شود؟ آقای جوادی آملی حق دارد حرف خودش را بزند.»

مشاور رسانه ای – فرهنگی رئیس جمهور بدون اشاره به روزنامه اصلی دولت (ایران) و دو روزنامه حامی دیگر (به ویژه خورشید که از سوی دولت اداره می شود) مدعی می شود که بنابر اصرار آقای احمدی نژاد روزنامه ای که می توانستیم درست کنیم، نکردیم.

وی در ادامه می گوید:«حرفی را که اکنون به من می زنید را 8 سال پیش محال بود که جرات فکر کردنش را داشته باشید. به ذهن کسی خطور نمی کرد که کسی از رئیس جمهور قبلی انتقاد کند. این به معنای بی خطا بودن ایشان بود؟یعنی رئیس جمهور قبلی به قدری خوب کار کرد که اشکالی در ممکلت نبود؟ همه گاوها 40 کیلو شیر می دادند و تمام شهرها سیر و همه پل ها ساخته شده بود؟ عکس ها و فیلم ها را داریم.بالاترین میانگین قد مردان در روستایی که در مرز افغانستان واقع شده، 145 سانتی متر است، آیا این مشکل دولت نهم یا دولت های قبلی است؟»

کلهر دولت احمدی نژاد را خوش شانس ترین دولت از نظر منتقدان می داند که همه به راحتی از دولت انتقاد می کندد و حتی با عبور از مرزهای اخلاقی، فحاشی هم می کنند و بدون ترس بر ضد دولت حرف می زنند.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates