07.04.2009

سید حسین اوباما در ترکیه گوزید: از اسلام، به خاطر تكوين جهان بسيار تقدير مي‌كنم

بازتاب: باراک اوباما با تأکید بر فرهنگ و تمدن ایرانیان، اظهار داشت: اگر ایران از بلندپروازی‌های خود در زمینه سلاح‌های هسته‌ای دست بردارد، صلح اسرائیل و فلسطین پیشرفت خواهد کرد. رئیس‌جمهور آمریکا از رهبران ایران خواست که بین سلاح هسته‌ای و آینده‌ای بهتر، یکی را برگزینند.
كد خبر: ۴۲۴۲۹ تاريخ انتشار: ۰۸:۰۸ – ۱۸ فروردين ۱۳۸۸ تعداد بازديد: ۷۳۰۸

سرويس بين الملل «تابناک» ـ باراک اوباما که در پايان سفر هشت روزه خود به اروپا در ترکيه به سر مي‌برد، در پارلمان اين کشور اعلام کرد، رهبران ايران بايد بين سلاح‌هاي هسته‌اي و آينده‌اي بهتر، يکي را برگزينند.

به گزارش «بي.بي.سي»، رئيس‌جمهور آمريکا با تأکيد بر فرهنگ و تمدن ايرانيان افزود: اگر ايران از بلند پروازي‌هاي هسته‌اي خود دست بردارد، صلح خاورميانه نيز محقق خواهد شد.

رئيس جمهور آ‌مريكا در اين سخنراني بخش قابل توجهي از سخنان خود را به موضوع اسلام اختصاص داد ،او گفت : آمريكا هرگز با اسلام در جنگ نيست و ما شركاي جهان اسلام محسوب مي‌شويم كه اين مساله بسيار حايز اهميت است.

روابط آمريكا با جهان اسلام هرگز بر اساس جنگ عليه تروريسم و القاعده بنا نشده است. ما به دنبال اصل احترام به منافع متقابل و مشترك با جهان اسلام هستيم و ديدگاه‌هاي مشترك را بين طرفين جستجو مي‌كنيم.

چنانچه در اين مسير اختلافاتي نيز وجود داشته باشد به نظر ديگران احترام مي‌گذاريم و از دين اسلام كه طي قرن‌ها در تكوين جهان مشاركت داشته، بسيار تقدير مي‌كنيم.

اوباما گفت: مسلمانان آمريكا بر اين كشور تاثيرگذار هستند و بسياري از آمريكايي‌ها هستند كه در خانواده‌هايشان افراد مسلمان وجود دارد و يا اين كه در يك كشوري با اكثريت مسلمان زندگي مي‌كنند و من شخصا اعتراف مي‌كنم كه يكي از آنها هستم.

وي همچنين در واکنش به اظهارت ليبرمن، وزير خارجه جديد و افراطي رژيم صهيونيستي، مبني بر مخالفت اين رژيم با دستاوردهاي کنفرانس آناپوليس و تشکيل دو دولت مستقل فلسطيني و اسرائيلي در کنار هم اظهار داشت: صراحتا اعلام مي‌کنم که ايالات متحده قويا از ايجاد دو دولت فلسطيني و اسرائيلي در کنار هم حمايت مي‌کند، چرا که اين طرحي است که آن را دو طرف و کشورهاي جهان پذيرفته‌اند.

اوباما در اين باره افزود: اين هدفي است که من به عنوان رئيس‌جمهور، فعالانه آن را دنبال خواهم کرد.

گفتني است تلاش اوباما براي ترسيم چهره اي اسلام دوست و همچنين اصرار او بر مواضعش در خصوص مسائل فلسطين که نشانگر اتختلاف ديدگاه هاي اوباما با دولت جديد رژيم صهيونيستي است دو موضوعي بود که در اين سخنراني نمود بيشتري داشت.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates