رضایی: پسرم اگر مشکلي داشت سرنوشتش بدتر از “موسويان” می شد که پشتوانه قوي تري داشت
انتخاب :نامزد دوره دهم رياست جمهوري در خصوص فاصله مراجع و دولت گفت : سابقه اين فاصله به دولت هاي قبل از دولت نهم بازمي گردد اما در دولت نهم تشديد شد .
محسن رضايي در مسجد امام حسن عسکري قم مهمترين برنامه هاي فرهنگي خود را اعلام کرد .
به گزارش خبرگزاری انتخاب از قم ، اين نامزد احتمالي رياست جمهوري رابطه دين و سياست را ضعيف دانست و افزود : براي تقويت فرهنگ جامعه ، رابطه دولت و مراجع بايد بازنگري شود .
وي در مورد نظر برخي نامزدها مبني بر لزوم جمع آوري گشت هاي ارشاد نيروي انتظامي گفت : به نظر من اين اهانت به فرهنگ ايرانيان است که بخواهيم حتي در خصوص حفظ يا حذف اين گشت ها صحبت کنيم .
رضايي افزود : در طرح ارتقاي امنيت اجتماعي راه را گم کرديم و از مسيرهاي ديگر وارد اين مقوله شديم در صورتي که توانمندي مهمي چون حوزه را داشتيم.
وي مهمترين دغدغه فرهنگي و ديني خود را بازتعريف رابطه دين و سياست عنوان کرد و گفت : با وجود 800 استاد سطح عالي در حوزه که هر کدام از آنها خود فرهنگ سازهستند و با وجود 250 موسسه علمي آموزشي و تحقيقاتي در حوزه علميه و 90 هزار روحاني در کشور از اين توانمندي هاي بزرگ استفاده مناسبي نمي شود.
نامزد دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري تصريح کرد : بعضي افراد مشکلات فرهنگي و اجتماعي را به گردن روحانيت و حوزه مي اندازند و بعضي ديگر هم دولت را مقصر مي دانند که با توجه به اين دو نظريه به نظر مي رسد بايد رابطه دين و سياست بازتعريف شود .
محسن رضايي گفت : علت معلق ماندن مسئله رابطه دين و سياست آن است که تاکنون طرحي براي ساختن جامعه اسلامي وجود نداشته است .
وي افزود : از چهارسال پيش هم نقشه ساختن اين جامعه بر مبناي ايران 1404 طراحي و نقش حوزه هاي علميه در اين سند چشم انداز ديده شد اما چه کسي بايد اين موضوع را پيگيري کند ؟
رضايي گفت : در اين زمينه حرکتي از دولت ديده نشد يا حرکت دولت بسيار ضعيف بود بنابراين بايد اين موضوع بر اساس نقشه راه 1404 پيگيري شود .
نامزد انتخابات دهم رياست جمهوري گفت : معتقدم استقلال حوزه هاي علميه بايد بطور کامل حفظ شود و اگر در انتخابات پيروز شوم ، نماينده اي به عنوان رابط بين دولت و حوزه تعيين نمي کنم بلکه خود در خدمت حوزه و مراجع خواهم بود .
رضايي مسئله احترام و تعظيم مراجع را مورد توجه قرار داد و افزود : دولت نبايد بر اساس راي خود در مسائل ديني اجتهاد کند بلکه در اين گونه مسائل بايد تابع رهبري و علما باشد .
وي همچنين گفت : اگر اختيار دولت را داشته باشم ، تسهيلات چاپ و نشر آثارعلمي علما ، طلاب و انديشمندان را فراهم مي کنم و معتقدم بايد به سرمايه گذاري محصولات ديني و حوزوي نيز همچون مسائل ديگر کشور توجه کرد .
رضايي افزود : امروز آثار گرانقدري در حوزه علميه توليد مي شود اما مظلوم مي ماند در حالي که حوزه علميه مي تواند نيرويي قدرتمندي براي گسترش افکار اسلامي باشد .
وي تصريح کرد : در کنار پيشرفت هاي اقتصادي ، معنويت و اخلاق را نيز بايد در جامعه گسترش داد و من در صورت پيروزي در انتخابات ، براي هر طرح کلان اقتصادي ، پيوست هاي فرهنگي ضميمه خواهم کرد .
نامزد دوره دهم رياست جمهوري گفت : علاوه بر پشتيباني از توليدات علمي حوزه ، شهرداران قم ، مشهد و حدود 9 منطقه ديگر را به عنوان پشتوانه هاي فرهنگي دولت انتخاب مي کنم تا از محصولات فرهنگي شهرهاي آنها ، نيازهاي فرهنگي کشور را تامين کنم .
رضايي افزود : درصورت رئيس جمهورشدن وزارتخانه ها را موظف مي کنم که رابطه خودشان را با حوزه تعريف و نهادي ايجاد کنند تا اين نهاد بين توليد انديشه ديني و عمل دولتمردان ارتباط برقرار کند .
وي با اشاره به افزايش انتظارات مردم از روحانيان گفت : اين خود غنيمت است و بايد روحانيت را تقويت کرد تا به انتظارات پاسخ دهند .
رضايي دوباره تاکيد کرد : من خود رابط دولت و مراجع خواهم شد تا مراجع بتوانند بطور مستقيم با دولت ارتباط برقرار کنند و من جايگاه ويژه اي براي آنها و نمايندگان آنان قائل خواهم شد .
وي تاکيد کرد : جامعه اسلامي بايد در کنار دولت اسلامي رشد يابد .
محسن رضايي همچنين برگزاري انتخابات رياست جمهوري را در شکل گيري معرفت جمعي ، باور عمومي و تصميم گيري ملي موثر دانست و گفت : انتخابات چهارسال قبل اين عوامل را تغييرداد و امروز توصيه نمي کنيم همان تصميم 4 سال قبل گرفته شود .
وي افزود : ما بايد به نتايج اين حادثه پاي بند باشيم و من هم به علت تکليفي که احساس کردم وارد عرصه شدم و علت آن دغدغه هايي است که وجود دارد و بايد جلوي وقوع برخي مسائل را گرفت که در غير اين صورت در مقابل امام و شهدا پاسخگو خواهيم بود.
محسن رضايي پس از سخنراني به پرسشهاي حاضران در مسجد امام حسن عسکري پاسخ داد .
رضايي در تشريح گفته خود مبني بر اين که دولت نهم کشور را به پرتگاه مي برد
و آنچه تناقض اين نظر با حمايت هاي رهبري از دولت نهم خوانده شده گفت : اظهارات من با تاکيدات رهبري تناقضي ندارد ، من گفتم اگر اين اوضاع ادامه پيدا کند زحمات و کارهاي مثبت دولت نهم هم از بين مي رود .
وي افزود : من دغدغه و نگراني ام را مي گويم و اگر عقلا مي گويند که اين ها درست است دولت مي تواند خود به علاج اين مسائل بپردازد .
رضايي تصريح کرد : مطبوعات و رسانه ها نبايد درباره اظهارنظر نامزدها جوسازي کنند من اين مسائل را محکوم مي کنم و معتقدم مردم بايد خود بررسي کنند و تصميم بگيرند .
نامزد دوره دهم رياست جمهوري در خصوص فاصله مراجع و دولت گفت : سابقه اين فاصله به دولت هاي قبل از دولت نهم بازمي گردد اما در دولت نهم تشديد شد .
وي درباره حل مشکل بيکاري گفت : من يارانه ها را به جاي آن که بر سرسفره مردم ببرم به سمت اشتغال خواهم برد تا تاثير آن هميشگي و دائمي باشد .
رضايي افزود : من نام تمام فارغ التحصيلان دانشگاهها را به کارخانه ها اعلام خواهم کرد و 50 درصد حقوقشان را هم از طرف دولت پرداخت خواهم کرد تا هم آنان استخدام شوند و هم هزينه هاي توليد کاهش يابد .
وي گفت : جذب سرمايه گذاري خارجي در ايران بسيار کم است و اگر در انتخابات پيروز شوم امنيت سرمايه گذاري در کشور را ارتقا مي دهم .
رضايي افزود : بازاريابي کالاهاي ايراني در خارج از کشور ، ورود دانش فني به کشور و ايجاد اشتغال از مزاياي اجراي اين طرح است .
محسن رضايي از شروع موج جديد بيکاري در کشور خبر داد و گفت : دولت نبايد بحران مالي جهان در ايران را بي تاثير بداند گرچه اين شعار است اما نبايد به اين شعار دلخوش کنيم و بايد در عمل به بنگاهها کمک کرد .
نامزد انتخابات دهم رياست جمهوري درخصوص فرزند خود که به آمريکا رفت گفت : پسرمن اگر مشکلي داشت سرنوشتش بدتر از آقاي موسويان که پشتوانه قوي تري داشت مي شد و اگر خدماتي انجام نداده بود حتما با او برخورد مي کردند با اين حال بدليل توصيه وزارت اطلاعات مصلحت نمي دانم بيش از اين سخني بگويم .
رضايي افزود : من اگر پيروز انتخابات شوم نسل جوان را مسئوليت پذير مي کنم .
پیام برای این مطلب مسدود شده.