مجری آمریکایی: ایران رفتن؛ به سادگی دود کردن یک سیگار کوبایی
خُسن آقا: زیر مطلب عصر ایران این پیام را گذاشتم:
گویا شما فراموش کرده اید که هیچ منبعی بهتر از ایرانیان خارج از ایران برای شناساندن ایران در خارج از ایران وجود ندارد. ما یک جمعیت 4 میلیونی یا حتی بیشتر هستیم که اکثریت ما دل باخته ایران هستیم و وظیفه ملی خود را برای شناساندن ایران و ایرانی به خوبی انجام می دهیم. البته نباید فراموش کنید که همین ما ها که ایران را قبله خود می دانیم رژیم ایران را به عنوان غاصب این قبله می شناسیم و همین برداشت را هم به دیگران انتقال می دهیم.
و تا سرنگونی رژیم منفور جمهوری اسلامی هم این روند ادامه خواهد داشت.
عصرایران: من عاشق دوبلین، مونیخ و بوستون هستم اما گران بهاترین تجربیات من از سفر به کشورهایی نظیر ایران حاصل شده است. اگر می خواهید به نقطه ای سفر کنید که شما را بر روی یک منحنی یادگیری روبه بالا قرار دهد فکر نمی کنم نقطه ای بهتر از ایران وجود داشته باشد.
عصر ایران- با وجود هجمه وسیع رسانه ها و مقامات غربی علیه ایران که نقطه اوج آن، قرار دادن ایران در محور شرارت از سوی رئیس جمهوری سابق آمریکا بود، در چند وقت گذشته شاهد تلاش هایی برای زدودن تصویر منفی از ایران نزد افکار عمومی غرب هستیم که یکی از فعالان سرشناس رسانه ای در این عرصه، «ریک استیوز» مجری و مستندساز شبکه آمریکایی «پی.بی.اس» (PBS TV) است.
استیوز که سابقه سفر به ایران و ساخت مستندی از این کشور را در کارنامه خود دارد از هر فرصتی استفاده می کند تا آنچه نگاه غرض ورزانه رسانه های غربی نسبت به ایران نامیده می شود را از ذهن مردم غرب به ویژه آمریکا پاک کند.
وی سفرنامه خود محتوی خاطرات سفرش به ایران را تاکنون در چند نشریه آمریکایی به چاپ رسانده و مستند تولیدی خود درباره ایران را نیز در شبکه PBS و سایر شبکه های آمریکایی به نمایش گذاشته تا مردم کشورش بیش از پیش با زوایای مثبت ایرانی ها آشنا شوند.
استیوز که سفرنامه های او تا به حال در چند بخش در «عصر ایران» به چاپ رسیده، در تازه ترین مصاحبه اش، سفر به ایران را نه دشوار، بلکه به سادگی «کشیدن یک سیگار کوبایی» دانسته است.
پایگاه جهانگردی “World Hum” طی مصاحبه ای از سفر اخیر استیوز به خاورمیانه و ایران سئوال کرده و پرسیده است: به نظر شما، از آنجا که خاورمیانه امروز منشا اغلب منازعات سیاسی است آیا سفر به این منطقه برای آمریکایی ها حائز اهمیت است؟
این مجری آمریکایی در پاسخ می گوید: “هدف اصلی سفر من به ایران ، تبلیغ مسافرت و گردشگری نبود بلکه می خواستم بر نگرانی ها و سوء برداشت های خود غلبه کنم و تجربیات خود را با سایر آمریکایی ها در برنامه ویژه شبکه PBS به اشتراک بگذارم.”
وی با رد دشواری های عزیمت به ایران افزود: “سفر به ایران شبیه کشیدن یک سیگار کوبایی است. این یک کار مهم برای آمریکایی است.”
استیوز خاطرنشان کرد: “تاسف آور این است که اغلب آمریکایی ها اطلاعات بسیار پایینی درباره ایران و مردم آن دارند و بررسی افکار ما درباره این سرزمین بسیار سخت است.”
وی افزود: “اگر شما می خواهید به نقطه ای سفر کنید که شما را بر روی یک منحنی یادگیری روبه بالا قرار دهد فکر نمی کنم نقطه ای بهتر از ایران وجود داشته باشد.”
این مستندساز آمریکایی خاطرنشان کرد: “در حالی که سفر به هر نقطه ای می تواند تاثیری سازنده بر روی دیدگاه شما داشته باشد اما تجربیات من می گوید سفر به کشورهای در حال توسعه و نقاطی که در مرکز تبلیغات منفی رسانه های ملی ما قرار دارند می تواند بیش از همه جذاب، چالشی و ارزشمند باشد.”
استیوز که برای ساخت مستند به کشورهای مختلف اروپایی سفر کرده است می افزاید: “همه جا جالب است و من عاشق دوبلین، مونیخ و بوستون هستم اما گران بهاترین تجربیات من از سفر به کشورهای ایران، نیکاراگوئه، ال سالوادور، گینه نو و اتحاد جماهیر شوروی سابق حاصل شده است.”
پیام برای این مطلب مسدود شده.