13.04.2007

نماينده مجلس : پيشنهاد ميکنم يک بانك اطلاعاتي براي ثبت تكرار بدحجابي ايجاد شود، اگر کار فرهنگی کمک نکرد بايد از طريق برخورد فيزيكي و انتظامي

پیک ایران: خبرگزاری کار ايران،ايلنا : يك عضو كميسيون فرهنگي مجلس‌‏هفتم، پيشنهاد تشكيل بانك اطلاعاتي براي ثبت تكرار بدحجابي در افراد را داد و گفت: به اين ترتيب مي‌‏توان با شناسايي افرادي كه تعمدا هنجارشكني مي‌‏كنند، با آنها برخورد بالاتر از تذكر كرد.
سيدجلال يحيي‌‏زاده گفت: در مورد مسئله برخورد با بدحجابي در سطح جامعه با توجه به سوابقي كه وجود داشت و با توجه به مسؤوليتي كه كميسيون فرهنگي در اين قبال دارد، از همان ابتدا مقرر گرديد تا با دعوت از فرماندهان و مقامات ناجا به كميسيون در جلسات هفته آينده اين طرح ناجا مورد بررسي قرار گيرد.
وي افزود: در نظر است در جلسه مذكور از نزديك به صورت دقيق‌‏تر طرح مورد نظر ناجا در برخورد با بدحجابي از اول ارديبهشت ماه را بررسي كنيم تا احيانا اگر مشكلاتي در آن وجود دارد، آنها را گوشزد كنيم و سپس در مورد آن به قضاوت بنشينيم.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس‌‏هفتم با اشاره به مواردي از بدحجابي كه برغم تذكرات بازهم در برخي افراد مشاهده مي‌‏شود، گفت: سال گذشته نيز ما طي پيشنهادي به فرمانده انتظامي كشور عنوان كرديم تا يك بانك اطلاعاتي در اين خصوص تشكيل شود و وقتي فردي مكررا به بدحجابي خود اصرار داشت و نام وي چندين بار در اين بانك ثبت شد، چه بسا برخوردي بالاتر از تذكر با وي صورت گيرد.
وي اظهارداشت: البته منظور بنده از برخورد بالاتر از تذكر بحث بگير و ببند و ضرب و شتم نيست و انشاءالله در طرح جديد نيروي انتظامي نيز به هيچ عنوان چنين مسايلي مطرح نيست.
يحيي‌‏زاده با تاكيد بر لزوم طبقه‌‏بندي انواع بدحجابان در جامعه گفت: به هر حال در سطح خيابان‌‏ها ما از يك آدمي كه خياباني است تا يك دختر جواني كه سهوا حجاب خود را رعايت نكرده است، قطعا بايد حساب اين دو را از هم جدا كرد و نوع برخورد با اين دو نيز كاملا متفاوت است و نمي‌‏توان با اين دو طبقه هرچند به لحاظ ظاهر مشابه هستند، به يك گونه برخورد كرد.
وي اضافه كرد: لذا به اعتقاد بنده داروي اصلي پديده بدحجابي كار فرهنگي است كه متاسفانه سالها است در اين مقوله اين داروي اصلي پيچيده نشده و كار فرهنگي در كشور ما در اين مورد تعطيل شده است.
اين نماينده مجلس‌‏هفتم افزود: ولي اگر اين داروي فرهنگي نسبت به برخي‌‏ها اثربخش نبود، بايد از طريق برخورد فيزيكي و انتظامي وارد عمل شد، زيرا در اين صورت احساس مي‌‏شود كه تعمدي در كار باشد و بايد با تشكيل پرونده و گرفتن تعهد و اين چنين راهكارهايي با چنين افرادي مقابله كرد.
وي ادامه داد: لذا در برخي مصاديق بدحجابي برخورد چه بسا لازم و مناسب باشد.
يحيي‌‏زاده همچنين از عدم استمرار برخي فعاليت‌‏ها جهت مقابله با بحث بدحجابي در جامعه انتقاد كرد و گفت: متاسفانه ما همواره مشاهده مي‌‏كنيم كه به صورت مقطعي تصميماتي اخذ و به صورت مقطعي نيز اجرا مي‌‏شود ولي دوباره رها شده و به آن اهميتي داده نمي شود.
وي همچنين با تاكيد بر لزوم برخورد با بدحجابي از سطح ادارات دولتي گفت: پس از انقلاب تاكنون 4 مورد مصوبه درخصوص بدحجابي داشته‌‏ايم كه 3 مورد از اين مصوبات به بحث كنترل بدحجابي در ادارات و نهادهاي دولتي مرتبط مي‌‏شود.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس‌‏هفتم افزود: به اعتقاد بنده مسؤولان بايد از مجموعه‌‏هاي خود برخورد با بدحجابي را شروع كنند و اگر واقعا در اداره آنها خانمي هست كه بدحجاب است، بايد با وي برخورد صورت گيرد و جلوي اين چنين دهن‌‏كجي‌‏ها را گرفت.
وي افزود: لذا تا زماني كه بحث كنترل بدحجابي در ادارات و موسسات دولتي اجرا نشود، نمي‌‏توان اميدي به اجراي آن در سطح عمومي جامعه داشت.

پیام برای این مطلب مسدود شده.

Free Blog Themes and Blog Templates