ضرغامی و رامین، دو مقام ارشد رسانهای نظام
دویچه وله: عزت الله ضرغامی بنابر حکم آیتالله خامنهای پنج سال دیگر بر صدا و سیمای جمهوری اسلامی ریاست خواهد کرد. در کناراین خبر، انتصاب محمدعلی رامین به سمت معاونت مطبوعات وزارت ارشاد نیز خبر مهمی در عرصهی رسانهها در ایران است.
دستگاه رادیو و تلویزیون دولتی ایران، که یک بنگاه رسانهای عظیم است، مستقیما زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی قرار دارد. رئیس آن با حکم ولی فقیه منصوب میشود. دورهی ریاست بر صدا و سیما پنج سال است. ضرغامی که پنج سال پیش از معاونت صدا و سیما به ریاست آن رسید، با حکم تازهی آیتالله خامنهای یک دور دیگر بر شبکهی رادیو و تلویزیون دولتی ریاست خواهد کرد.
انتظار رهبر از ضرغامی
آیتالله خامنهای به تازگی از سیمای جمهوری اسلامی انتقاد کرده بود که چرا موفقیتهای نظام را به حد کافی برجسته نمیکند. او همچنین چند بار نارضایتی خود را از بابت مناظرههای تلویزیونی در جریان مبارزات انتخابات ریاست جمهوری ابراز کرده است. بر این قرار وظیفهی عزتالله ضرغامی در دور دوم ریاستش بر دستگاه عظیم تبلیغاتی صدا و سیما نشان دادن نظام به عنوان نظامی موفق و یکپارچه خواهد بود.
در حکم آیتالله خامنهای برای انتصاب مجدد ضرغامی آمده است: «برجستگیها و نقاط قوّت کنونی صداوسیما در کنار کمبودها و نقاط ضعف آن باید پیوسته در برابر چشم جنابعالی و دیگر مدیران آن سازمان و در معرض ملاحظه و مقایسه قرار گیرد و همت بر روند نقص زدائی، به هیچ رو کاهش و سستی نیابد».
آیتالله خامنهای در این حکم تأکید کرده است که انتظار دارد در طی یک سال آتی تحولی در صدا و سیما صورت گیرد که خواست او را برآورده کند.
انتصاب رامین
در کنار خبر انتصاب ضرغامی، انتصاب محمدعلی رامین به سمت معاونت مطبوعات وزارت ارشاد خبر مهمی در عرصهی رسانهها در ایران است. رامین در آغاز شروع کارش گفت که انتظار دولت آن است که مطبوعات در درجهی اول پاسدار امنیت نظام باشند.
محمدعلی رامین
در اولین روز انتصاب محمدعلی رامین، به مقام معاونت مطبوعات وزارت ارشاد، امتیاز روزنامهی سرمایه لغو شد.
شهرت رامین به برخورد بسیار تند با اصلاحطلبان است. از او به عنوان مبتکر ایدهی انکار هولوکاست توسط احمدینژاد نام میبرند. او خود در مصاحبهها و سخنرانیها این موضوع را تأیید کرده و از جمله گفته است، موضوع هولوکاست طرح شد، تا کشمکش بر سر آن جای کشمکش بر سر پروندهی هستهای ایران را بگیرد. خبرگزاری آفتاب دو سال پیش از قول او نوشته بود: «با طرح موضوع هولوکاست در عمل چیزی به نام پرونده هستهای وجود خارجی نداشت و آن پروندهای که آنها مطرح کرده بودند، بسته شد».
پیام برای این مطلب مسدود شده.